Koningsschieten 2024

Op een mooie Koningsdag vond het jaarlijkse Koningsschieten weer plaats bij ons schutterslokaal. Na het ophalen van koning Robbert-Jan Wijen in Kelpen-Oler vond het ontbijt plaats bij Baronshoeve.

Na het heerlijke ontbijt werd samen met Fanfare Aurora vertrokken richting het Raadhuisplein om de Baexemse jeugd op te halen en richting het sportpark te brengen voor een gezellige middag Koningsspelen. Vervolgens werd er samen met Fanfare Aurora weer richting het schutterslokaal gemarcheerd om daar met het Koningsschieten te beginnen.

Bij Fanfare Aurora schoot Vera Schroijen zich koningin. Bij de jeugd was het Stan Scheepers die zich koning wist te schieten. Vervolgens was het de beurt aan de dames, waar Annet Scheepers de vogel af schoot. Tenslotte was het bij de heren Ed Lemmen die zich voor de tweede maal koning van Schutterij Sint Jan wist te schieten. Bekijk hieronder de foto’s.